GliseriN'in 90 LwL Full int S/S Yapılandırma Rehberi
Yazar
Mesaj Sayısı : 84 Kayıt tarihi : 17/06/08 Yaş : 34 Nerden : Düzce xD
Konu: GliseriN'in 90 LwL Full int S/S Yapılandırma Rehberi Ptsi Haz. 30, 2008 1:09 am
Arkadaşlar en başta söliyim bu char PwP charlarındandır 2-3 str charın arasına rahatlıkla girebilir(Full farm şekliyle) eğer skilleri dediğim gibi yaparsanızda teke tekte alamıyacağınız char yoktur.Bu charla ben Uniquede keserim derseniz biras zor oluyor elimden çok aldılar ama 75 lwlde farmsız haliyle yarkanın altına çok rahat girebilen bir int char yeterki yapılandırma düzgün olsun.
Yeni Server; Yeni serverde bu charla başlıcam derseniz charın cold ligh max gitmesi getekir tabiki isteğe bağlı fireyide açabilirsiniz max.30 veya fireyi 43 e kadar açıp geri çekersiniz(ben bunu tavsiye ediiyorum ) bu charla farmı 90 lwlde yaparsanız daha iyi olur zaten az skill açılacak ama 90a kadar cold ligh max giderseniz 90da fazla farmda istemez hemde sağlam bi yapılandırma yapmış olabilirsiniz.
Char yapılandırma şekli;
Skiller; Bicheon 90 max. / Cold 90 max. / Lightning 90 max. / geriye kalan 30uda force-fire yada heuksal açıp hp alabilirsiniz size bırakıyorum burayı
Giysi;
Charda Cold ve Bicheon max olacağından phy defans neredeyse fırlayacak bunun için 9D çif set yapmanızı tavsiye ederim Garment + Protector takımları +5 full blue yaparsanız ve eline +7 S/S alırsanız ölümsüz bi char olup çıkar bu şekilde unique kesme şansınızda yüksek olur.
İmbue; Lightning olursa damage fazla olur çok seri kasabilirsiniz ama 90da farmed olunca Cold imbueyide PwP lerde kullanmak için açabilirsiniz.
Nukeler; Özellikle Lightning nukeleri max giderse çok iyi olur ama Cold nukelerini bn şahsen sevmiyorum az damage vuruyor o yüzden açmadım ama sizin tercihiniz siz açabilirsiniz.
Lion Shout serisi nide sp artarsa uplarsanız daha iyi olur seri kasarsınız
Şimdide Skillerin nasıl yapılması gerektiğini görelim
Bicheon;
Cold;
Lightning;
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Not;Kesinlikle alıntı değildir kendim yaptım
GliseriN'in 90 LwL Full int S/S Yapılandırma Rehberi